El Partit Popular de la Comunitat Valenciana celebrarà el seu 14 Congrés Regional els dies 1 i 2 d'abril Al Palau de Congressos de la Ciutat de València.

Termini d'inscripció: 14 al 28 de febrer


PLANTILLA ESMENES 14 CONGRÉS PPCV

PONÈNCIA ESTATUTS

COORDINADORA:

PONENTS:

PONÈNCIA SOCIAL

COORDINADOR:

PONENTS:

PONÈNCIA ECONÒMICA

COORDINADOR:

PONENTS:

Els afiliats podran enviar les seues ponències del 2 al 15 de març

PARTICIPA EN EL 14 CONGRÉS DEL PPCV

El dia 13 de març, els inscrits poden votar les candidatures a la presidència del PPCV en les seus habilitades. Horari de 18:00 a 21:00 . Consulta ací les seus en la teua província.
Poden participar en les votacions del 14 Congrés del PPCV tots els afiliats del PPCV que estiguen al corrent de la quota corresponent a l'any 2016 (Llei de Finançament de Partits Polítics).

Aquells afiliats que no ho estiguen i vullguen participar, podran regularitzar la seua situació i comunicar-ho a les seues direccions provincials fins a 48 hores abans de la votació del dia 13 de març.

Tot afiliat/da que vullga participar ha d'omplir i entregar abans del dia 28 de febrer el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ a les oficines provincials o en la seu Regional.

En el formulari es marcarà la casella manifestant la seua voluntat de votar el dia 13 de març.

I casella per a aquells que han participat de la primera votació, que vullguen també assistir al Congrés de València dels dies 1 i 2 d'abril.


DESCARREGAR FORMULARI
PRESIDENT

VICEPRESIDENTA

SECRETARI

VOCALS:CIRCULAR DE LA COMISSIÓ ORGANITZADORA


CIRCULAR Nº 1
DOCUMENTS D´INTERÉSREGLAMENT XIV CONGRÉS REGIONALFITXA DE RECOGIDA D´AVALS A PRE-CANDIDATS A LA PRESIDÈNCIA REGIONAL