Ibáñez sol·licita que Oltra es pronuncie sobre el cas Isaura Navarro com va fer amb Montón

Ibáñez sol·licita que Oltra es pronuncie sobre el cas Isaura Navarro com va fer amb Montón
Icono fecha
28-03-2016

~~_El Grup Popular assenyala que és un cas insòlit que una parlamentària en actiu es presente a les oposicions de lletrat de Les Corts
•El portaveu d'Economia assenyala que “hi ha dubtes més que raonables per a témer per l'objectivitat en el procés”
•Recorda que “Isaura Navarro és l'actual ponent de Compromís en la Llei d'incompatibilitats que s'està tramitant en Les Corts i que s'ha omés qualsevol referència a esta qüestió en la Llei”

 

28. març. 2016.- El coordinador d'Economia del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez, ha lamentat el silenci d'Oltra i Morera sobre la presentació de la diputada Isaura Navarro a una plaça de lletrada en Les Corts. Oltra hauria de pronunciar-se com va fer amb la fallida contractació del marit de Montón”
 
El portaveu popular ha manifestat que “és incomprensible que la vicepresidenta Oltra, del mateix partit que Navarro i tan donada a la loquacitat quan es tracta d'altres, estiga callada en una qüestió que afecta l'ètica i a l'estètica de la seua pròpia formació política. També volem conéixer què opina respecte d'això el president dLes Corts i com pensa, en el cas de seguir avant, salvaguardar l'objectivitat i garantir la neteja del procés perquè l'ombra de la sospita està instal·lada en este procés. Hi ha dubtes més que raonables sobre la falta d'objectivitat del procés i les pressions internes que ja s'estan produint”.
 
Per al diputat popular, “és evident que Navarro ha comptat amb el beneplàcit d'Oltra per a prendre una decisió d'esta rellevància i presentar-se a les oposicions. Esta situació atén a la lluita interna dins de Compreels meus per a posar en evidència a Enric Morera. Les dirigents d'Iniciativa, Oltra i Navarro, col·loquen entre l'espasa i la paret al líder del Bloc, Morera qui roman callat sense saber què dir”.
 
Ibañez ha reiterat que el Grup Popular sol·licitarà un informe als servicis jurídics dLes Corts sobre esta qüestió ja que “ens trobem davant d'un possible cas d'incompatibilitat per tot el que genera la seua doble condició de diputada de la mateixa institució a què oposita per a un lloc tan crucial com el de lletrat. És un situació insòlita sobre la qual no hi ha precedents, però és evident que si Isaura Navarro vol aclarir qualsevol dubte respecte d'això hauria de presentar la seua dimissió com a diputada ja que.menge ciutadana, té tot el dret”.
 
Finalment, Rubén Ibáñez ha recordat que la diputada Isaura Navarro és l'actual ponent de Compromís en la Llei d'incompatibilitats que s'està tramitant en Les Corts” i que s'ha omés qualsevol referència a esta qüestió en la Llei”.

Compartir